беше зачуруликал

Речник на българския език

1. беше зачуруликал — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

беше зачуруликал е производна форма на зачуруликам (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

2. беше зачуруликал — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

беше зачуруликал е производна форма на зачуруликам (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).