беше ембаргирал

Речник на българския език

1. беше ембаргирал — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

беше ембаргирал е производна форма на ембаргирам (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

2. беше ембаргирал — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

беше ембаргирал е производна форма на ембаргирам (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).