беше дотраял

Речник на българския език

1. беше дотраял — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

беше дотраял е производна форма на дотрая (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

2. беше дотраял — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

беше дотраял е производна форма на дотрая (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).