беше дембелувал

Речник на българския език

1. беше дембелувал — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.

беше дембелувал е производна форма на дембелувам (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., м. р.).

2. беше дембелувал — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

беше дембелувал е производна форма на дембелувам (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).