беше бесувала

Речник на българския език

1. беше бесувала — мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.

беше бесувала е производна форма на бесувам (мин. пред. вр., 2 л., ед. ч., ж. р.).

2. беше бесувала — мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

беше бесувала е производна форма на бесувам (мин. пред. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).