бесуваше

Речник на българския език

1. бесуваше — мин. несв. вр., 2 л., ед. ч.

бесуваше е производна форма на бесувам (мин. несв. вр., 2 л., ед. ч.).

2. бесуваше — мин. несв. вр., 3 л., ед. ч.

бесуваше е производна форма на бесувам (мин. несв. вр., 3 л., ед. ч.).