бесувал е

Речник на българския език

1. бесувал е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.

бесувал е е производна форма на бесувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

2. бесувал е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

бесувал е е производна форма на бесувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).

3. бесувал е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.

бесувал е е производна форма на бесувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., м. р.).