бесувала

Речник на българския език

1. бесувала — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

бесувала е производна форма на бесувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. бесувала — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

бесувала е производна форма на бесувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. бесувала — мин. деят. св. прич. ж. р.

бесувала е производна форма на бесувам (мин. деят. св. прич. ж. р.).

4. бесувала — мин. деят. несв. прич. ж. р.

бесувала е производна форма на бесувам (мин. деят. несв. прич. ж. р.).