безчинствувала е

Речник на българския език

1. безчинствувала е — мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

безчинствувала е е производна форма на безчинствувам (мин.неопр.вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

2. безчинствувала е — преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

безчинствувала е е производна форма на безчинствувам (преизк. накл., сег. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).

3. безчинствувала е — преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.

безчинствувала е е производна форма на безчинствувам (преизк. накл., мин. св. вр., 3 л., ед. ч., ж. р.).